Tarieven & vergoedingen

kennismaking/Intake gesprek

Het eerste gesprek gebruiken we om kennis te maken. Om als het ware te onderzoeken of er voldoende ‘klik’ en vertrouwen is om samen te gaan werken aan de veranderingen die jij wilt bereiken. De eerste 15 minuten zullen we gebruiken om elkaar te leren kennen. Graag bied ik je de mogelijkheid om kosteloos kennis te maken.  Indien je na de 15 minuten een goed gevoel hebt bij mij en mijn werkwijze dan gaan we gelijk verder met de intake en het verkennen van wat er precies speelt, wat je wil bereiken en welke ondersteuning je daarbij van mij verwacht. Als je na de kennismaking het nog niet weet of al merkt dat mijn werkwijze onvoldoende aansluit bij jou wensen dan ronden we het gesprek af en kan ik je als je dat wil doorverwijzen naar een collega. 

Indien je het prettiger vindt om alleen kennis te maken en niet gelijk een intakegesprek te hebben kan dat natuurlijk ook. 

 

Vervolgsessies

We gaan aan de slag met jouw doelen en zoeken naar de kern van wat er speelt zodat je het ook op dat niveau kunt aanpakken voor een blijvende verandering. Lees meer over mijn werkwijze.

Intake gesprek

90,-

60 - 75 minuten

vervolg sessies

90,-

60 minuten

Vergoedingen

Ik ben de afgelopen jaren lid geweest van de beroepsverenigingen NFG , de CAT en de RBCZ. Ik ben daar nu mee gestopt. Er zijn momenteel dus geen vergoedingen vanuit de verzekeringen mogelijk. Uiteraard houd ik wel mijn vakkennis up to date. Ik ben nog wel lid van de SKJ.