Over mij

'Everything you need, your courage, your strength, compassion and love; everything you need is already within you'

Visie

De basis waaruit ik werk is integratief. Dat wil zeggen dat ik een plan van aanpak maak voor jou en niet voor je klacht. Dat klinkt logisch maar helaas werkt het vaak nog andersom in de reguliere gezondheid zorg. Ieder mens is uniek en wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken. Alleen al de moed van mensen om hulp te vragen  maakt het voor mij vanzelfsprekend om jou als mens achter je probleem te leren kennen om je zo optimale begeleiding te bieden. In onze samenwerking vraagt dat vertrouwen en authenticiteit. Dat is dus ook wat je van mij kan verwachten.

Ik ben van mening dat de begeleiding altijd zo kort als mogelijk dient te zijn. We werken op het niveau waar het probleem zich bevind zodat je krachtige stappen kunt zetten. alles wat je daarvoor nodig hebt zit al in je, als je eenmaal weer de verbinding daarmee hebt ervaar je grip zodat je je leven vorm geeft zoals jij dat wilt. 

Kernwaarden

Ik heb iets met de bergen – ik ben er ontzettend graag. In de bergen voel ik mij nietig en groots tegelijk. Nietig omdat de bergen er altijd waren en altijd zullen zijn. Ze ‘zijn’ zonder zich iets aan te trekken van wat dan ook waardoor ze voor mij een enorme kracht uitstralen. Maar ook groots omdat ik in de bergen absolute vrijheid ervaar. Daarom wist ik gelijk, de bergen wil ik terug laten komen in het logo van Bureau Grip. De bergen symboliseren voor mij mijn kernwaarden; vrijheid, liefde, verbinding en kracht. Vanuit deze waarden leef ik en bied ik begeleiding aan anderen.

Achtergrond

Sinds mijn studie Maatschappelijk werk (2001) ben ik werkzaam als psychosociaal hulpverlener. Ik heb bij verschillende instellingen gewerkt voor maatschappelijk werk en jeugdhulpverlening. Ik ben beëdigd als coach aan de Nederlandse academie voor psychotherapie. Vanaf 2017 werk ik als coach, counselor en trainer vanuit Bureau Grip.  

Mijn basis opleidingen zijn maatschappelijk werk (Hogeschool de Horst) en de post HBO opleiding integratief coach en counselor (nederlandse academie voor psychotherapie). Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gedaan rondom ongewenste kinderloosheid, echtscheiding, stress & burn-out en abortusbesluitvorming en abortusverwerking. Ik maak gebruik van verschillende methodieken tijdens jouw coachingssessies. Net wat voor jou op dat moment het snelst resultaat oplevert. Ik put uit: Oplossingsgerichte therapie, mindfulness technieken, geweldloze communicatie, visualisaties en imaginaties, contextuele therapie, lichaamswerk en creatieve werkvormen. Tijdens de begeleiding schakel ik moeiteloos tussen de verschillende methodes om jou optimaal te begeleiden. 

Beroepsvereniging

Kwaliteit is voor mij belangrijk. Daarom ben ik aangesloten bij de beroepsvering de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg,  Register Beroepsoefenaren Complementaire zorg en Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Doordat ik aangesloten ben bij een beroepsverering wordt de counseling deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer info klik hier

NFG